O nama

o nama

FitAuto Rezervni auto delovi

FIT AUTO je nastao 2011. godine, kao rezultat težnje osnivača da se tržištu u Kanjiži i okolini omogući pristup kvalitetnim rezervnim delovima i opremi za putničke automobile, po razumnim cenama.
Od samog početka u prvi plan je stavljena brza i tačna usluga, stručnost u vršenju delatnosti kao i zadovoljenje svih želja kupaca. Upravo to je i osnovna filozofija našeg poslovanja.
Naše preduzeće pred kupce stavlja proizvode renomiranih proizvođača kao što su: ina, continental, lemforder, trw, luk, scachs, ate, swag, febi, bilstein, kayaba, monroe, elring, jurid,mahle itd., i trudi se da u saradnji sa serviserima prikupi što više povratnih informacija o rezervnim delovima nakon njihove ugradnje. Na taj način dobijamo kompletniju sliku proizvoda koje nudimo i stoga pružamo dodatnu sigurnost našim kupcima.

Adresa

ALEJA KESTENOVA 3, 24420 KANJIŽA

Radno vreme

Zašto mi?

FIT AUTO veleprodaja i maloprodaja auto delova naredne godine ulazi u desetu godinu postojanja, a direktor i zaposleni se mogu pohvalititi kontinuiranim rastom ponude, bogaćenjem asortimana u svim segmentima poslovanja i pokrivanjem sve većeg tržišta u okruženju.

Velika pažnja je posvećena edukaciji zaposlenih, organizaciji i optimizaciji rada, primeni novih softvera, a sve to sa ciljem povećanja efikasnosti poslovanja.

Nakon godina predanog rada imamo izgradnjen imidž pouzdanog partnera i prodavnice sa širokom i bogatom ponudom u svakoj oblasti: od delova trapa, akumulatora, motorne grupe, guma, do auto opreme i kozmetike.

Naši telefoni
VAMA NA USLUZI