Karoserija

FAROVI, SVETLA ZA MAGLU, MIGAVCI, ŠTOP LAMPE, KATADIOPTERI, RETROVIZORI

Za sve tipove automobila nalaze se u ponudi naše firme. DEPO je tajvanski proizvođač autodelova. Svaki njihov proizvod ima odgovarajuće međunarodne sertifikate kao garanciju kvaliteta i efikasnosti. Pre svega je fokusiran na proizvodnju elemenata svetlosne grupe (farovi, štop lampe, migavci, katadiopteri) i predstavlja lidera na svetskom aftermarket tržištu u ovoj oblasti. Ima oko 3000 zaposlenih a proizvodi su dostupni u 190 država, a možete ih dobiti i kod nas u Fit Autu. TYC vodeća kompanija na svetskom nivou koja se bavi proizvodnjom delova svetlosne grupe(prednja i zadnja svetla, adapteri za sijalice, motori za podešavanje svetala), retrovizora, hladnjaka, ventilatora. Istakao se ka prvi proizvođač led svetala za aftermarket tržište i poseduje sertifikate kvaliteta ISO14001, ISO19001, ISO/TS16949, fordov Q1. Fokusirani su na kvalitet i trajnost poštujući ekološke standarde. TYC u vlasništvu ima mnoštvo kompanija koje se bave proizvodnjom istih delova pa se zapravo radi o grupaciji kompanija ujedinjenih pod ovim nazivom.

BRANICI, MASKE, REŠETKE, LAJSNE, OBLOGE BLATOBRANA, KOPČE I ŽABICE

Karoserijski elementi proizvedeni od plastike su sve češći u procesu proizvodnje automobila. Prednji i zadnji branici pored estetske funkije imaju svoju ulogu u apsorbovanju udara pri maloj brzini i zaštitu vitalnih delova vozila kao i aeurodinamičku funkciju. Često dolazi do njihovog manjeg ili većeg oštećenja a u današnje vreme je njihova opravka skuplja nego kupovina novog branika. Obezbeđujemo branike premazane osnovnom bojem, pripremljene za farbanje.

 

PRAGOVI, RUBOVI, BLATOBRANI, HAUBE

Su delovi od lima i njihov kvalitet je veoma važan za dugovečnost karoserije automobila koji je često izložen najrazličitijim vremenskim uslovima, od ekstremne vručine i hladnoće do kiše i snega.

KLOKKERHOLM KAROSSERIDELE proizvodjač kvalitetne limarije iz Danske je osonovan 1969. U istoimenom gradu. Posluje na 21000 kvadratnih metara i ima više od 24000 artikala u ponudi koji su namenjeni za preko 1000 različiztih modela automobila. Baziran na širokom asortimanu efikasnoj isporuci lako je dostupan najvećim veleprodajama u ovoj oblasti. KLOKKERHOLM je uveo korišćenje pocinkovane ploče u procesu proizvodnje, čime se isključuje potreba za dodatnom površinskom obradom. Rado nudimo njihove proizvode našim kupcima znajući o kakvom kvalitetu je reč.

HLADNJACI MOTORA, HLADNJACI KLIME, VENTILATORI MOTORA I KLIME, KOMPRESORI KLIME

NRF

NRF je kompanija u samom vrhu aftermartket tržišta što se tiče prizvodnje delova za hlađenje, grejanje i sistema klimatizacije za komercijalni i putnički program. Fabrika je počela sa radom 1927 godine a do danas je prerasla u vodećeg evropksog distributera na sekudarnom tržištu i sa više od 5000 proizvoda pokriva ceo astortiman evropskih i japanskih automobila. U Našoj ponudi su NRF hladnjaci visokog kvaliteta, kondenzatori klime, kompresori, sušači, evaporatori, ventilatori za hladnjake motora i klime.

DENSO

DENSO je svetkski gigant sa 140000 zaposlenih širom sveta, ima izuzetno širok spektar ponude a između ostalog proizvodi i hladnjake, ventilatore, kompresore i dodatne elemente za hladjenje motora i hlađenje i grejanje unutrašnjosti vozila. DENSO proizvodi i sistemi su integralni deo skoro svakog modela i marke automobila širom Evrope. DENSO proizvodi obogaćuju našu ponudu.

NISSENS

NISSENS rashladni i grejni sistemi su nadaleko poznati u auto industriji i sinonim su za kvalitet. Ova danska marka renomirani je proizvođač. NISSENS se od 1921 godin razvija, proizvodi i isporučuje svoje proizvode a danas u ponudi ima hladnjake motora, hladnjake klime, isparivače, grejače kabine, interkulere, hladnjake ulja, ventilatore, kompresore klime, dodatne komponente...

VAN WEZEL

VAN WEZEL je deo korporacije UNIPART GROUP i jedna je od klučnih kompanija u porizvodnji i distribuciji auto delova u Evropi. Imaju raskošnu paletu karoserijiskih elemenata i rashladnih sistema i njihovih komponenti.

LORO

LORO jedan od predstavnika ABAKUS grupacije, na naše tržište donosi automobilska osvetljenja, retrovizore, kartere, karoserijske elemente, sisteme za hlađenje i grejanje. Sa vrlo artraktivnim cenama uz besprekoran kvalitet predstavlja odličnu opciju našim kupcima.

PODIZAČI STAKLA

Za sve tipove evropskih i azijskih automobila, sa i bez elektro motora.

AUTO STAKLA

Za sve automobile. Imajući u vidu osetljivost transporta staklenih delova, Fit Auto vrši uslugu kućne dostave i ugradnje auto stakala. Auto stakla su pretežno dostupna u dva kvaliteta, jeftinija, proizvedena u Aziji i skuplja proizvedena u Evropi. Na kupcu je da se odluči.

Naši telefoni
VAMA NA USLUZI