Pneumatici

Jedan od prvih i osnovnih problema koje svaki vlasnik automobila mora da reši jeste postavljanje odgovarajućih pneumatika na svoje vozilo. Da li staviti skupu gumu ili je dovoljna i jeftina? Da li obezbediti posebne garniture zimskih i letnjih guma ili je dovoljno imati jedan set guma za sva četiri godišnja doba? Kada su proizvedene gume koje nameravate da kupite i da li treba to uzimati u obzir?

Svako od pitanja je važno i opravdano kada se ima u vidu ključna uloga ovog rezervnog dela za bezbedno učestvovanje u saobraćaju. Gazeći sloj gume je jedini deo vozila koji je u kontaktu sa površinom puta i svaka naša akcija pre svega zavisi od stanja pneumatika našeg automobila te je sasvim razumljivo da je prilikom izbora veoma važna svaka informacija. Mi smo tu da pomognemo i uputimo kupca da dođe do prave odluke. Na lageru imamo i veliku izbor amortizera i opruga.

TIGAR TYRES

Je najveći i najznačajniji domaći proizvođač guma. Fabrika je osnovana 1935.god a automobilskim gumama se bavi od šezdesetih godina dvadestog veka. 2000god nastala je zajednička firma TIGAR-MICHELIN-IFC, a naredne godine je uveden standard ISO14001. Od 2009. godine nalazi se 100% u vlasništvu francuskog giganta MICHELIN. FIT AUTO pokriva celokupnu ponudu TIGAR pneumatika za putnički, 4x4/SUV, i kombi program. Za kupce koji traže zadovoljavajući kvalitet po niskoj ceni ove gume su pravi izbor.

LASSA

Je vodeća turska kompanija u oblasti guma i gumarskih proizvoda. Osnovana je 1977god i ubrzo postaje partner renomiranom japanskom proizvođaču BRIDGESTONE, uvodeći najsavremeniju tehnologiju u proizvodnji, istraživanju i razvojnim studijama. Danas se ove gume postavljaju kao prva ugradnja kod nekoliko svetskih automobilskih brendova kao što su Renault, Toyota, Ford, Honda, Hyundai, Mercedes Benz itd. LASSA je aktivno prisutna i u auto trkama te svoja iskustva sa staze prenosi u svakodnevni saobraćaj. Proizvodi ove kompanije su danas dostupni širom sveta ali prvenstveno na teritoriji Evrope, gde sa jednom od najvećih fabrika (361000km2) obezbeđuje kvalitetne pneumatike za prek 60 država. Razlog popularnosti ovog brenda je u agresnivnoj cenovnoj politici gde za znatno manju svotu novca možete dobiti visok kvalitet, što se uglavnom odnosi na segment putničkih i 4×4 guma.

 

HANKOOK TIRE GROUP

Je južnokorejska kompanija sa sedištem u Seulu, svoje proizvodne pogone ima joši u Kini, Mađarskoj i Indoneziji. Svoju ekspanziju doživljava u 21 veku strateškim povezivanjem sa MICHELINOM i trenutno se nalazi u top deset najprodavanijih brendova pneumatika na svetu. Kod nas možete naći HANKOOK zimske ( WINTER I*CEP RS2 i EVO, )letnje i gume (KINERGY ECO, VENTUS PRIME) za sva godišnja doba (KINERGY I OPTIMO) za putnički, suv/4×4 i laki teretni program.

CONTINENTAL

Je vodeća i svima dobro poznata nemačka kompanija sa sedištem u Hanoveru. U proizvodnji guma zauzima četvto mesto iza MICHELINA, BRIDGESTONA I GOODYEARA. CONTINENTAL svojim tehnološkim inovacijama u oblasti smanjenja otpora pneumatika tokom kotlrljanja zauzima vodeće mesto u sferi ekonomičnosti odnosno redukovanja potrošnje goriva. Četvrtina svih proizvedenih guma u Evropi dolazi iz ove fabrike. Saradnja sa vodećim proizvođačima automobila, autobusa i kamiona ( Volkswagewen, Daimler, Ford, Volvo, Iveco, BMW, GM, Toyota, Honda, Renault, Porsche) ukazuje na kvalitet koji sa sobom nosi brend CONTINENTAL. U FIT AUTU se mogu naći zimske(WINTER CONTACT), letnje(ECO CONTACT, PREMIUM CONTACT ), i gume za sva četiri godišnja doba(ALL SEASON CONTACT) za putnička, SUV i kombi vozila.

MICHELIN

Nije potrebno posebno predstavljati. Ovo ime je sinonim za kvalitet. Vodeća kompanija na svetskom nivou sa svojim gumama ENERGY i ENERGY SAVER, PRIMACY, ALPIN i PRIMACY ALPIN kao i gumama za celu sezonu CROSSCLIMATE, predstavlja najbolju opciju za kupce koji traže kvalitet bez kompromisa.

OSTALO U PONUDI

RIKEN, FULDA, KLEBER, BF GOODRICH, GOODYEAR, PIRELLI, LAUFENN, TRINGLE, CORDIANT, STARFIRE, DUNLOP, takođe nalaze u našoj ponudi. U ponudi i imamo sledeće proizvode: unutrašnje gume (za automobile, motocikle i traktore), lance i čarape za sneg, felne, ratkapne...

Naši telefoni
VAMA NA USLUZI