Trap i suspenzija

Dobro oslanjanje vozila tokom vožnje osnovni je preduslov za bezbedno učestvovanje u saobraćaju. Kvar ili istrošenost jedne ili više komponenti koje čine sistem vešanja vozila, može dovesti do dodatnih kvarova, neudobnosti u vožnji ali i do opšte opasnosti koja u najgorem slučaju prouzrokuje nezgodu. Vožnja na lošem putu, i veliki broj pređenih kilometara utiču na amortizaciju potrošnih delova koje je neophodno zameniti. Fit Auto je tu da Vam obezbedi ove delove što boljeg kvaliteta po što nižoj ceni.

VILJUŠKE ili RAMENA

Su jedan od preduslova dobrog oslanjanja točkova. Veoma se razlikuju po svojoj konstrukciji u zavisnosti od marke, tipa i godišta automobila. Kod nekih je prilikom remonta neuphodno menjati viljušku ili rame u potpunosti, dok je kod drugih moguća zamena kugli i silenblokova.Kod nas su dostupne marke LEMFORDER, TRW, SWAG, FEBI-BILSTEIN, RUVILLE, TOPRAN, BLUEPRINT, CORTECO, MEYLE, FAI AUTOPARTS, GSP i mnogi drugi.

SISTEM UPRAVLJANJA

Je takođe važan za opštu bezednost u saobraćaju i on mora biti u celosti ispravan, od krajeva spona, preko aksijalnih zglobova, zaštitnih manžetni do same letve volana i stuba upravljača. Krajevi spona i aksijalni zglobovi su delovi koji su najviše podložni trošenju te su i najtraženije stavke što se tiče ove grupe delova. Na lageru imamo bogatu ponudu ovih delova u više kvaliteta kako bi bili prihvatljiviji kupcima koji ne mogu da izdvoje više novca za skupe rezervne delove. Striktni smo u izbegavanju brendova upitnog kvaliteta. U ponudi imamo LEMFORDER, TRW, FEBI-BILSTEIN, RUVILE, MEYLE,AIC, AMC, BLUEPRINT, JAPANPARTS, JAKPARTS, JAPKO, MONROE, DELPHI, FAG, SIDEM i mnoge druge

LEŽAJEVI TOČKA

Za sve automobile, kompletni setovi za zamenu sa garancijom koju propisuje proizvođač. U ponudi FAG, SKF, RUVILLE, SWAG, SNR, MOOG, GSP, BTA, MEYLE, OPTIMAL, JP GROUP i mnogi drugi. U našoj prodavnici imamo veliki izbor pneumatika.

AMORTIZERI i OPRUGE

KAYABA (KYB)

KAYABA (KYB) se može svrstati u sam vrh kvaliteta što se tiče afetrmarket ponude amortizera i opruga. KYB je jedan od najvećih proizvođača hidrauličnih komponenti u Japanu i proizvodi delove za fabričku ugradnju za otprilike četvrtinu novih vozila u današnjim okvirima. Osim Japana ima fabrike i u SAD i u Evropi i proizvodi više od milion elemenata nedeljno. Amortizeri, opruge, šolje i ležajevi, prahobrani, odbojnici (graničnici) vešanja nalaze se u našoj paleti ponude.

BILSTEIN

BILSTEIN, iskustava koja su stečena u automoto sportu prenosi na na putnički saobraćaj i time poboljšava perfomanse vozila u koje su ugrađeni amortizeri ove marke. Spada među 5 brendova na svetskom nivou što se tiče kvaliteta,asortimana i količine proizvoda koje nudi kupcima. Odlikuju ga široka gama proizvoda, odličan odnos cene i kvaliteta, garancija od 24 meseca. Fit Auto preporučuje i rado nudi kupcima BILSTEIN amortizere, opruge i dodatne elemente koji se ugrađuju prilikom zamene ovih delova.

MONROE

MONROE tradicija duga više od sto godina, veliko ime, pouzdost, kvalitet, to je ono što karakteriše ovaj brend. Jedan od najvažnijih snabdevača kako aftermarket tržišta tako i tržista novih automobila. Karakterišu ga stalne inovacije koje se uvode kako bi se postiglo što bolje osljanjanje vozila. U našoj ponudi možete naći MONROE amortizere, opruge, šolje amortizera, prahobrane i graničnke za sve tipove automobila.

SACHS

SACHS ima stogodišnju tradiciju a 2001 godine postaje deo čuvene kompanije ZF(uz LEMFORDER I TRW)i od tada se probija u sam vrh i postaje jedan od najpoznatijih nemačkih proizvođača kvalitetinih rezernih delova. Pre svega je poznat po amortizrtima i setovima kvačila. U našoj ponudi možete naći SACHS amortizere, opruge, šolje amortizera, prahobrane i graničnke za sve tipove automobila.

KOČNICE

Za sve automobile, u ponudi imamo širok spektar i što se tiče cene i što se tiče kvaliteta. Pločice, diskovi, doboši, pakne, cilindri, čeljusti, sajle, setovi za porpravku i remont cilindara i pakni. Brendovi ATE, TRW, TEXTAR, BREMBO, JURID, BOSCH, METELLI, CIFAM, JAPANPARTS, JAPKO, JAKOPARTS, FERODO, LPR, BREMSI, ZIMMERMANN se nalaze na našim policama. Pored toga, na lageru imamo veliki izbor delova za karoseriju.

VEŠANJE MOTORA I MENJAČA

Pokrivamo celu ponudu nosača motora i nosača menjača, kao i nosača lezaja kardana i polusovina za sve marke puntičkih vozila.LEMFORDER, SWAG, FEBI, CORTECO, MEYLE, HUTCHINSON, METALCAUCHO, RUVILLE, CAUTEK, IMPERGOM, BIRTH, TOPRAN itd.

HOMOKINETIČKI ZGLOBOVI, MANŽETNE, TROSTRANI LEŽAJEVI, KOMPLETNE POLUOSOVINE

I sve ostalo što se tiče pogona točkova možete naći kod nas. Nudimo visoko kvalitetne proizvode kao što su GKN LOBRO i SKF, ali trudimo se da izađemo u susret i našim kupcima sa plićim džepom. Tu u prvi plan stavljamo brend GSP, koji se svojom prihvatljivom cenom i postojanim kvalitetom izdvojio od ostalih brendova. GSP nudi kvalitetne auto delove za Evropska, Azijska i Američka vozila. Više decenija se bave prozvodnjom homokinetičkih zglobova i poluosovina za aftermarket tržište. Pored toga GSP proizvodi i delove točka kao i metalne komponente. Visoki standardi na internom nivou primenjeni su kroz sve procese u proizvodnji i administraciji. GSP proizvodi su predmet stalne provere kvaliteta i poseduju sertifikate TS 16949, ISO14001, NAMI i OHSAS. GSP konstanto optimizuje svoju ponudu.

Naši telefoni
VAMA NA USLUZI