Ulja, maziva, filteri

Izbor odgovarajućih ulja i maziva su od vitalne važnosti za dobro funkcionisanje i dug životni vek vašeg motora, menjača, upravljača, kočnica. Koje će ulje izabrati vlasnik automobila zavisi od nekoliko faktora koji se moraju imati u vidu. Pre svega, najvažnije je imati uvid u tačnu specifikaciju proizvođača date marke i tipa automobila što se tiče ulja koja se smeju koristiti. Važno je obratiti pažnju na godište, pređenu kilometražu i stanje motora. Osoblje u FIT AUTU je tu da svakom kupcu kojem je to potrebno, pomogne i usmeri ga do pravog izbora za njega i njegov automobil.

FIT AUTO u ponudi ima izuzetno široku paletu motornih ulja, ulja za manulene i automatske menjače, ulja za servo upravljače i kočnice i maziva i masti za razne namene.

Svako od pitanja je važno i opravdano kada se ima u vidu ključna uloga ovog rezervnog dela za bezbedno učestvovanje u saobraćaju. Gazeći sloj gume je jedini deo vozila koji je u kontaktu sa površinom puta i svaka naša akcija pre svega zavisi od stanja pneumatika našeg automobila te je sasvim razumljivo da je prilikom izbora veoma važna svaka informacija. Mi smo tu da pomognemo i uputimo kupca da dođe do prave odluke.U ponudi, pored motornih ulja, imamo i svu neophodnu auto kozmetiku.

MOTORNO ULJE

CASTROL

CASTROL - je brend koji ne treba posebno predstavljati. Britanska kompanija sa tradicijom dugom 120 godina, u svetu automobilizma sinonim za vrhunski kvalitet, performanse i prisustvo najnovije tehologije. Sa svojim linijama proizvoda EDGE (TITANIUM), MAGNATEC i GTX prisutan je u našoj ponudi u svim gradacijama (0W20, 0W30, 5W30, 5W40, 10W40, 15W40).

MOBIL

MOBIL - motorno ulje je vodeći proizvod na svetkom nivou. Sa putničkim asortimanom u seriji MOBIL1 i MOBILSUPER, zadovoljava potrebe za sve vrste putničkih vozila. Napredna tehnologija i beskompromisan kvalitet garancija su da je kupac napravio pravi izbor. Na našim policama se nalaze sintetička, polusintetička i mineranlna ulja MOBIL1 0W30, 5W30 i MOBIL SUPER 5W30, , 5W40, 10W40 i 15w40. Pored putničkog asortimana tu je MOBIL DELVAC namenjen teretnom programu. Inovativna tehnologija koja stoji iza ovog proizvoda prepoznata je od strane 5 vodećih svetskih proizvođača kamiona. DELVAC je jedan od najprodavanijih brendova na svetskom nivou u oblasti motornog ulja za teretna vozila.

TOTAL - TOTAL QUARTZ INEO

TOTAL - TOTAL QUARTZ INEO maziva sa svojom naprednom sintetičkom tehnologijom doprinose smanjenju štetnog uticaja na životnu sredinu. Štite motore od habanja i stvaranja naslaga, a uz to pružaju zaštitu sistemu za naknadni tretman izduvnih gasova (filter za čestice - DPF) pomoću specijalne LOW SAPS formulacije (SAPS je skraćenica za sulfatni pepeo, fosfor i sumpor, koji sadrže maziva starije generacije i mogu imati štetno dejstvo na DPF fiter kod novijih automobila). TOTAL QUARTZ 9000 je sintentičko ulje koje odgovara najzahtevnijim ulovima eksploatacije. Obezbeđuje temperaturnu stabilnosti i ne gubi svojstva tokom dužeg intervala između zamene. TOTAL QUARTZ 7000 polusuntetičko ulje obezbeđuje veću čistoću motora, zaštitu motora od habanja, minimalno opadanje kvaliteta ulja između dve zamene, odlična zaštita kako na visokim tako i na niskim temperaturama. TOTAL QUARTZ 5000 mineralno ulje za motore starije generacije štiti od habanja i sprečava prljanje pokretnih delova.

Ostalo

Kod nas su dostupna i FABRIČKA ULJA proizvođa FORD, VW, BMW, MERCEDES, GM Ulje za sve vrste manuelnih i automtskih menjača Ulja za hidraulične upravljačke i kočione sisteme Motorna, menjačka i hidraulična ulja za poljoprivredni program Masti za podmazivanje svih vrsta mehaničkih sistema

FILTERI

ZA ULJE, VAZDUH, GORIVO, KABINU, HIDRAULIKU, AUTOMATSKE MENJAČE. Zamena ulja ne znači ništa ako se istovremeno ne menjaju i filteri. Životni vek automobila umnogome zavisi od dobre filtracije ulja, goriva i vazduha. Radnici u Fit Autu su toga svesni i zato se trude da kupcima uvek ponude ono najbolje. Kod nas možete naći sve marke filtera koji su dostupni na tržištu, za sva vozila: skutere, motocikle, automobile iz svih zemalja i svih marki, teretna vozila pa i radne mašine. Robne marke FILTRON, KNECHT-MAHLE, MANN, PURFLUX, UFI, BLUEPRINT, HENGST, JAPANPARTS, JAPKO, BOSCH, MEYLE se nalaze na našim policama i dostupni su odmah.

Naši telefoni
VAMA NA USLUZI